Confidenţialitate

Primăria Brașov lansează ”maratonul vaccinării”. Primii imunizați sunt artiștii și iubitorii de cultură | AUDIO

Primăria Brașov lansează din 3 mai un maraton al vaccinării care se va derula pâna la finalul lunii iunie. Sub sloganul “Liber la vaccin. Liber la viață”, alături de Direcția de Sănătate Publică, Primaria Brașovului dă startul unei campanii de vaccinare de amploare. Maratonul evenimentelor debuteaza în 3 mai cu o sesiune de vaccinare fără programare, adresată artiștilor și iubitorilor de cultură, la Teatrul Sică Alexandrescu.

Tot in luna mai, urmeaza angajații din turism și iubitorii de călătorii,  angajații Horeca și clienții lor, sportivii și suporterii, dar și înotătorii.

În 1 iunie, cadrele medicale vor vaccina părinții doritori în 2 parcuri mari din oraș, cel din Răcădău și cel din centrul Civic. Ziua de 6 iunie este dedicată cinefililor și angajaților din mall-uri, iar în 13 iunie vine rândul organizatorilor și iubitorilor de concerte.

Preoții și enoriasii vor beneficia de propria sesiune de vaccinare în 21 iunie, chiar în cadrul lăcașelor de cult. Maratonul vaccinării se va încheia în Piața Sfatului, unde turiștii și brașovenii se vor putea imuniza la cerere.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Cristina Nica