Confidenţialitate

Primăria Arad lansează o nouă campanie de încurajare a vaccinării

”Ești vaccinat? Meriți un film bun”. Este mesajul noii campanii de vaccinare pe care Primăria Arad o lansează începând de la începutul lunii iunie.  Astfel, cine se imunizează la Centrul de vaccinare care funcționează deja chiar în interiorul cinema „Arta” din centrul Aradului, va primi ca bonus o invitație la proiecțiile organizate în grădina de vară a cinematografului. Invitația va fi putea fi folosită la cel puțin 10 zile de la rapel.

Campania, care se va derula de-a lungul întregului sezon estival, este menită să încurajeze vaccinarea și reluarea evenimentelor culturale în siguranță.

Tot în cadrul campaniei, va fi organizată o proiecție specială în grădina de vară de la „Arta” pentru personalul de la centrele de vaccinare amenajate în municipiu. Unele cadre medicale vaccinează chiar în cinematograful ARTA, dar până acum nu au avut ocazia să vadă un film pe marele ecran de aici, așa că vor fi invitate la o proiecție exclusivă. Comedia romantică românească „Poate mai trăiesc și azi”, ce va fi proiectată, sâmbătă, 12 iunie 2021, cu începere de la ora 21:30.

Până atunci însă, primăria reia proiecțiile la cinema. Primul eveniment în grădina de vară de la „Arta” din acest an va avea loc în perioada 4-5 iunie, de la ora 21,30, în cadrul Festivalului Internațional „Très Court”.

Participarea la evenimentele în aer liber este condiționată de vaccinarea completă sau de prezentarea unui test COVID19 cu rezultat negativ.