Prima platformă online pentru cazări tematice

3 antreprenori locali, Raluca Jianu, Mihai Bârsan şi Bogdan Jianu, au lansat prima platformă de servicii şi rezervări online dedicată locurilor de cazare tematice şi experienţelor găzduite de acestea. Echipa are ca obiectiv listarea a 1000 de spaţii, valoarea totală a investiţiei în primul an fiind estimată la 150.000 de euro.

Începând de joi, oricine poate recomanda locuri de cazare memorabile care impresionează prin design, poveste sau privelişte.

Din această vară, ar urma să fie disponibil şi serviciul de rezervări online.

Platforma susţine şi promovează o comunitate a iniţiativelor turistice de cazare originale.

Pasionaţii de călătorii vor putea rezerva prin intermediul platformei un sejur într-un muzeu sau castel, într-o locaţie inspirată de un film, o carte sau o personalitate, într-o casă românească din lut sau amplasată într-un copac, într-o cameră de gheaţă sau sub apă, chiar şi în aer liber, într-un cadru natural spectaculos.

“Cel mai important beneficiu este acela că încurajăm şi susţinem proprietarii să-şi valorifice experienţa de cazare prin abordare 1-1 şi comunicare constantă, punându-le la dispoziţie experienţa şi expertiza echipei”, spune Raluca Jianu, co-fondator Epic Visits.

Potrivit studiilor, peste 75% dintre consumatori au declarat că preferă investiţia în experienţe celei în bunuri materiale.

Toate spaţiile de cazare prezente sunt vizitate şi validate de echipa proiectului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS