Prima piesă de teatru din România despre Facebook revine la Teatrul de Vara din Jupiter

Prima piesă de teatru din România despre Facebook revine la Teatrul de Vara din Jupiter, vineri, 21 iulie, de la ora 21:00.

Comedia ”Feisbuc” este poveste bazată numai și numai pe fapte reale, în care sunt urmărite întâmplări trăsnite care aduc în prim-plan viața agitată a unor tinere care trec prin cele mai penibile situații și care prin naivitatea lor speră că în sfârșit își vor întâlni adevărata iubire pe Facebook. Textele scrise de actrița Diana Iarca fac din spectacol o comedie virală, despre care toată lumea povestește după ce o vede.

De multe ori, Facebook ne determină să pierdem ore întregi în fața calculatorului pretinzând că “socializăm”, postăm imagini cu tot ceea ce facem, ne expunem întreaga viață fără să ne gândim la riscurile la care suntem expuși, comportament exploatat cu un umor deosebit în comedia de la Teatrul de Vara din Jupiter.

Biletele, care au prețul de 30 de lei, se pot achiziționa de la casieria Teatrului de Vară Jupiter între orele 16-22, din recepțiile hotelurilor partenere Cohotels (Hotel Delta, Hotel California) sau online de pe www.evenimentelitoral.ro. Copiii cu vârsta până în 12 ani intră gratuit la spectacolul ”Feisbuc” de la Teatrul de Vara din Jupiter.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS