Confidenţialitate

Prima pagină | 4 aprilie 2019

Guvernul de la Bucureşti luptă împotriva aliaţilor României, notează Adevărul. Premierul Viorica Dăncilă a lansat atacuri în rafală la adresa partenerilor occidentali după ce lideri de la Bruxelles şi mai mulţi ambasadori au cerut executivului să nu adopte ordonanţe de urgenţă prin care ar fi modificată legislaţia penală. Ministrul Justiţiei a sugerat presiuni privind începerea sau încetarea unei anchete penale, cu toate că niciun lider european nu a venit cu vreo solicitare în acest sens.

Jurnalul Naţional scrie despre pasiuni riscante. Aproape 2 milioane şi jumătate de români practică jocuri de noroc, dintre care 100.000 chiar întrec măsura. Piaţa a ajuns la 4 miliarde de euro pe an.

Potrivit Ziarului Financiar, spre finalul anului, la Craiova, Ford Europa va începe producția viitorului model Puma, un SUV compact amplasat în gamă între EcoSport şi Kuga. Va fi primul automobil mild-hybrid produs în România. Puma va avea un portbagaj de 456 de litri, cu aproape 50% mai mare decât în cazul lui EcoSport şi cel mai mare din clasa sa, fiind similar cu cel al unui sedan compact.

Sacrificiu de Cupă, titrează Gazeta Sporturilor. În înfrangerea suferită aseară în fața Astrei, scor 1-3, antrenorul CFR-ului a introdus pe teren echipa secundă, ca să-și odihnească titularii pentru derby-ul de duminică, de la Craiova. Dan Petrescu joacă, așadar, un șah periculos, mizând totul pe titlul.