Prima pagină | 31 ianuarie 2019

Adevărul consemnează că autorităţile au declarat epidemie de gripă. România este ţara cu cea mai intensă circulaţie a virusului gripal din întreaga Uniune Europeană, înregistrând şi cele mai multe decese. Concret, până acum au fost înregistrate 3.393 de cazuri de gripă clinică, comparative cu doar 283 de cazuri înregistrate în primele 3 săptămâni ale anului trecut. Febra mare, starea de rău, durerile musculare, cefaleea intensă şi oboseala generalizată sunt doar câteva dintre simptomele gripei.

Potrivit Jurnalului  Național, șoferii inapți medical sunt lăsați la volan de o lege defect. Revoltați, medicii acuză că parlamentarii au întocmit proiectul “pe genunchi”, uitând să adauge în text părți esențiale. Spre exemplu, pacientul este trimis la o comisie, dar nu se poate verifica dacă s-a lăsat examinat.  În vizor se află aproape toți pacienții de Cardiologie. Medicii se tem că, neclară fiind, legea nu va fi aplicată, iar – în caz de accident – ei vor fi găsiți răspunzători.

Ziarul Financiar publică topul companiilor care oferă cele mai mari salarii din economie. Romatsa, Microsoft şi Nuclearelectrica îşi plătesc cel mai bine angajaţii. La vârful clasamentului se află şase companii de IT şi două companii controlate de stat.

Gazeta Sporturilor scrie că CSM București vrea să o transfere pe Crina Pintea de la formația ungară Gyor. Pivotul a înscris 9 goluri în poarta echipei din Capitală în recenta înfrângere umilitoare din Liga Campionilor. Crina Pintea mai este dorită de SCM Râmnicu Vâlcea și Rostov Don.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS