Prima pagină | 3 septembrie 2018

Social-democraţii încep oficial războiul între ei, consemnează Adevărul. PSD stă pe un butoi cu pulbere după ce Gabriela Firea a cerut demisia ministrului Carmen Dan şi a vorbit de relaţia tensionată cu Liviu Dragnea. Ultimul lider PSD care s-a luat de Dan a sfârşit prin a-şi da demisia din funcţia de premier, însă de această dată edilul general al Capitalei pare să aibă în spatele său mai mulţi oameni cu greutate.

Ziarul Financiar observă că decalajele din economie se adâncesc.Bucureştiul, Clujul şi Timişul au „furat“trei sferturi din totalul celor 320.000 de noi angajări din ultimii 10 ani. În schimb, în 17 judeţe numărul de salariaţi a scăzut.

Potrivit României Libere, reprezentanţi ai societăţii civile, şefi de instituţii şi episcopi reclamaţi la CNCD pentru că nu sunt de acord ca elevii să fie expuşi ideologiei de gen în instituţii publice, administratorii paginilor „Coaliţia pentru Familie“, „Referendum pentru România“, „Împreună“ blocaţi pe Facebook fără nicio explicaţie. Trăim oare într-o societate orwelliană în care „toţi suntem egali, dar unii dintre noi sunt mai egali decât ceilalţi“?, se întreabă RL.

„UTI, mai tare ca SRI”, titrează Jurnalul Naţional. Nuclearelectrica a cumpărat servicii de întreţinere a sistemelor de securitate de la Centrala Nuclearelectrică de la Cernavodă în valoare de aproape şase milioane de lei n Câştigătorul a fost UTI Grup, în urma unei licitaţii restrânse declanşate încă de anul trecut n Compania controlată de Tiberiu Urdăreanu a luat astfel faţa SRI-ului, a cărui regie a fost scoasă din cursă de şefii Nuclearelectrica.

Lider leşinat, titlul de pe prima pagină a Gazetei Sporturilor. FCSB a condus cu 2-0 meciul cu FC Botoşani, dar roş-albaştrii au fost pe punctul de a suferi o înfrângere usturătoare. Partida s-a încheiat cu o remiză. Bucureştenii profită de înfrângerea suferită de CFR Cluj, fiind la două puncte în faţa ardelenilor în clasament.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS