Prima pagină, 27 martie 2017

Nulităţi, titrează Gazeta Sporturilor. ‘Tricolorii’ au irosit, aseară, şansa urcării pe locul secund în grupa preliminariilor la Cupa Mondială de Fotbal, după un meci cu Danemarca în care nu au avut nici măcar un corner. Claudiu Keşeru a fost ‘ratangiul’ serii. Naţionala a ajuns la 4 partide fără gol marcat, fapt nemaiîntâlnit dn 1947-1948.

Adevărul dă startul campaniei România lucrului prost făcut, în care prezintă proiecte pentru care s-au tocat foarte mulţi bani, lucrări greșit realizate, investiţii fără sens sau abandonate, dar și planuri care ar fi putut ieși bine dacă nu ar fi fost deturnaţi banii. Într-un sat din comuna gălăţeană Scânteiești, s-au investit 500.000 de lei pentru realizarea unui parc în care sătenii să se odihnească. Dar ca să fie siguri că localnicii ajung gata obosiţi la locul de odihnă, edilii au amplasat parcul în afara localităţii, la peste doi kilometri de ultima casă locuită.

Caracatiţa Teldrum se întinde peste un sfert din ţară, potrivit României Libere. În ultimii zece ani, societatea din Teleorman, apropiată de liderul PSD, Liviu Dragnea, a încheiat contracte cu statul în valoare de aproape 430 milioane de euro. Firma a beneficiat de lucrări indiferent de culoarea politică a guvernelor.

Potrivit Jurnalului Naţional, România este o ţară de coşmar pentru cei 180.000 de bolnavi de epilepsie. Țara noastră se află pe ultimul loc în Europa la tratamentul medicamentos, iar pacienţii rămân fără medicamente, avertizează specialiștii. Un marș pe biciclete și un flashmob au fost organizate, ieri, pentru a atrage atenția asupra acestei probleme majore de sănătate publică pe plan mondial, tratată cu indiferență de autoritățile române.

Ziarul Financiar consemnează că a revenit haosul cu taxiurile la Otopeni. Pasagerii care aterizează pe aeroportul Henri Coandă, cel mai mare din ţară, şi care vor să comande un taxi cu tarif normal (1,39 lei/km) de la aparatele instalate special în zona sosiri a aeroportului abia găsesc o maşină, mesajul cel mai des arătat de aceste aparate fiind “Ne pare rău, nu a fost găsită nicio maşină. Vă rugăm să încercaţi din nou”, în timp ce pe estacada din faţa aeroportului îi aşteaptă, în două staţii delimitate, maşinile cu tarif normal ce urcă fără comandă, dar şi taxiurile cu tarif de 3,5 lei pe kilometru. Ieri, la prânz, în faţa aparatelor speciale pasagerii aşteptau la coadă pentru a face comandă de taxi.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS