Prima pagină | 26 aprilie 2019

Într-un interviu pentru Adevărul de weekend, premierul refuză categoric ideea restructurării Guvernului, în ciuda insistenţelor lui Liviu Dragnea. Întrebată dacă e posibil să se răzgândească în perioada Sărbătorilor, Viorica Dăncilă a răspuns: „Foarte puţin probabil“. Şefa guvernului pledează în continuare pentru remaniere.

Ziarul Financiar observă un dezmăţ la stat: cheltuielile cu salariile bugetarilor s-au dublat în ultimii 4 ani. Salariile bugetarilor vor costa 108 miliarde de lei în acesta an dacă se menţine creşterea de 25% a cheltuielilor de personal din primele două luni. În 2016, acestea erau de 57 miliarde de lei.

Jurnalul Naţional observă că isteria atacurilor din școlile americane produce primele efecte și dă apă la moară lobby-ului pentru arme de foc din SUA. Senatul statului Florida a votat în favoarea unei legislații care va permite profesorilor înarmați să riposteze în cazul unui atac ce ar avea loc în timpul orelor de curs. Adversarii inițiativei susțin însă că, în loc să înarmeze profesorii, autoritățile ar trebui să angajeze în școli agenți de pază, special antrenați.

Gazeta Sporturilor scrie despre SMS-ul tragicomic. Antrenorul Mihai Teja nu a mai făcut a treia schimbare în remiza, 1-1, dintre FCSB și FC Viitorul pentru că finanțatorul Gigi Becali i-a trimis, din greșeală, mesajul cu schimbarea lui Florinel Coman, în loc să i-l expedieze lui Mihai Stoica.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS