Prima pagină | 25 octombrie 2018

Jurnalul Naţional anunţă Guvernul “Război şi Pace”. CEx-ul PSD şi remanierea cabinetului condus de Viorica Dăncilă sunt programate săptămâna viitoare. Primii schimbați vor fi miniştrii din tabăra puciştilor. Ultimele informaţii arată că vor fi înlocuiţi vicepremierul Paul Stănescu de la Ministerul Dezvoltării, Lucian Şova de la Transporturi, Ioana Bran de la Tineret şi Sport, Ioan Deneş – Ape şi Păduri, George Ivaşcu- Cultură şi Viorel Ştefan, vicepremier fără portofoliu. Ar putea intra în cabinet Ecaterina Andronescu și Niculae Bădălău, împăcați recent cu șeful social-democrat.

Adevărul atrage atenţia că metroul bucureştean a devenit o capcană de oameni. Lipsa banilor şi a tehnicienilor specializaţi în întreţinere sunt cauzele defecţiunilor grave care sunt înregistrate în ritm săptămânal la Metrorex şi care pun în pericol viaţa celor 600.000 de oameni care circulă în fiecare zi cu trenurile subterane. De cealaltă parte, cei din cadrul Metrorex spun că nu ar fi mai multe defecţiunile, ci doar sunt semnalate mai des de călătorii nemulţumiţi.

România Liberă scrie că Spitalul Filantropia a fost adus în pragul dezastrului de managerul interimar. Cristinel Macarie a fost numit în funcţie, în luna mai, de primarul general Gabriela Firea.  Pentru prima dată în ultimii 10 ani, din spital au început să lipsească până și leucoplastul, dezinfectanții sau hârtia-prosop pentru șters pe mâini. Fost comerciant de medicamente, Cristinel Macarie are ca unică experiență un curs de două zile în domeniul spitalicesc, adaugă publicaţia.

Potrivit Ziarului Financiar, piaţa serviciilor stomatologice a ajuns la un miliard de lei, dar este puternic fragmentată. Majoritate sunt cabinete individuale, susţin jucătorii din piaţă. Afacerile cumulate ale celor mai mari 20 de companii din industria stomatologică au ajuns la 180 milioane de lei în 2017, în creştere cu 23% faţă de anul 2016.

Gazeta Sporturilor consemnează tensiunile de la Dinamo. Revenit pe banca tehnică a echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare, Mircea Rednic a ameninţat că pleacă dacă şefii nu achiziţionează urgent doi fundaşi centrali. Disperat de subţirimea valorică a lotului, antrenorul nu este dispus să aştepte transferurile până în iarnă.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS