Prima pagină | 24 ianuarie 2019

Adevărul observă că România este tot mai aproape de declararea unei epidemii de gripă. Bilanţul a urcat, miercuri, la 34 de decese. Jumătate din probele recoltate de la pacienţii cu viroze respiratorii care au fost trimise spre analiză au evidenţiat că pacienţii sufereau de gripă, fapt ce îi îngrijorează pe specialişti. Până în prezent, peste 1,2 milioane de persoane au fost vaccinate împotriva gripei cu ser gratuit distribuit de Ministerul Sănătăţii şi alte 500.000 au fost imunizate cu vaccin cumpărat din farmacii.

România Liberă notează că miniştrii PSD au dat piept cu eurodeputaţii. Titularul de la Justiţiei, Tudorel Toader, şi şefa Internelor, Carmen Dan, s-au confruntat cu critici în Comisia LIBE privind situaţia statului de drept. Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, s-a pierdut în explicaţii în faţa Comisiei pentru afaceri economice a Parlamentul European.

Potrivit Jurnalului Naţional, România este ţara cu cea mai mare diferență între salariul mediu al bugetarilor şi cel mediu pe economie. Leafa la stat dă peste cap statistica Uniunii Europene.

Ziarul Financiar consemnează o nervozitate maximă pe piaţa financiar. Cursul creşte nestingherit şi depăşeşte pragul de 4 lei şi 75 fde bani pentru euro, iar indicatorul de dobândă ROBOR la trei luni revine pe creştere şi trece peste pragul de 3%.

Gazeta Sporturilor scrie că Ioan Hora a impresionat la debutul în tricoul roş-albastru. Atacantul de 30 de ani a marcat primul gol pentru FCSB, după numai 20 de minute de joc împotriva Dinamo Kiev.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS