Prima pagină, 23 iunie 2016

Adevărul scrie despre un asasin liber timp de 18 ani. O crimă comisă la comandă în vara anului 1998 a fost rezolvată ieri de poliţiştii bucureşteni, care l-au reţinut pe Alexandru Găină, fiul colonelului Constantin Găină de la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă. Ancheta a scos la iveală că beizadeaua a primit bani de mafia italiană pentru acest asasinat.

România Liberă observă deciziile controversate adoptate pe bandă rulantă de legislativ. Politicienii îşi iau ţara înapoi. Social-democraţii şi liberalii au votat, cot la cot, legea care îi scapă de condamnări pe deputaţii şi senatorii care şi-au angajat rudele la cabinetele parlamentar înainte de august 2013. De conflict de interese sunt acuzaţi zeci de aleşi din actuala şi fosta legislatură.

Potrivit Jurnalului Naţional, Gabriel Oprea şi Neculai Onţanu –  foşti lideri ai UNPR – vor deveni figuri centrale ale liberalismului românesc dacă PNL va înghiţi partidul aşa-numitului „interes naţional”. Liberalii au confirmat zvonurile privind fuziunea, însă o decizie definitivă se va lua săptămâna viitoare. Surse politice susţin că detaliile fuziunii dintre PNL si UNPR au fost deja finalizate.

Îndelung aşteptata şi temuta zi a referendumului britanic a venit, notează Ziarul Financiar. Regatul urmează să decidă dacă rămâne sau nu în Uniunea Europeană. Indiferent de rezultat, care se anunţă strâns, momentul este un semn că în spaţiul comunitar ceva trebuie să se schimbe. Brexit-ul poate aduce multe pericole, dar poate fi şi gestul care-i va trezi pe liderii europeni.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Răzvan Raţ acuză că a fost deposedat de banderola de căpitan la ultimul turneu final din carieră. Pe plaja de la Monte Carlo, fundaşul este primul care dezvăluie intimităţi din lotul echipei naţionale.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS