Confidenţialitate

Prima pagină | 22 martie 2019

Adevărul notează că poliţele de răspundere civilă auto s-ar putea scumpi. În cele mai multe cazuri, tarifele de referinţă au crescut față de cele din semestrul trecut. Scad în schimb tarifele pentru vehiculele cu o  capacitate cilindrică mare, de peste 2.500 de centrimetri cubi.

Potrivit României Libere, ministrul Transporturilor şi-a pus oamenii de încredere, pe care i-a avut alături în toate mandatele, în conducerea TAROM. Convocat la ceas de seară de Răzvan Cuc, noul Consiliu de Administraţie al operatorului aerian a decis ca Werner Wolff să fie înlocuit cu Florin Susanu, care a mai fost director interimar al TAROM şi este recunoscut ca fiind preferatul ministrului. În conturile companiei, în noiembrie 2017, se găseau peste 70 milioane de dolari, iar în aceeaşi luna a anului 2018 rămăseseră doar aproximativ 28 milioane de dolari. Explicaţiile reprezentanţilor operatorului aerian pentru dispariţia banilor din cont sunt “scumpirea carburantului” şi “reparaţii“ ale aeronavelor.

Jurnalul Naţional scrie despre ghinionul de a câştiga la pariuri. Fiscul pregăteşte impozite horror. Un argeșean plătește pentru marele pot pe care nu l-a încasat niciodată. Și nu este singurul. Este bun de plată chiar dacă instanța îți dă dreptate întrucât deciziile de impunere ale ANAF sunt obligatorii.

Ziarul Financiar dezvăluie că firmele cu capital privat românesc sunt de două ori mai profitabile decât cele străine. Studiul se bazează pe date de la Registrul Comerţului, Banca Naţională şi Institutul de Statistică, şi descrie poziţia capitalului privat românesc în economie din punctul de vedere al cifrei de afaceri, a profitului, a productivităţii, a numărului de angajaţi, al salariilor, al activelor şi datoriilor, al ponderii în diverse sectoare din economie, în judeţe şi în exporturi.

Sub titlul “Rezerve OK”, Gazeta Sporturilor notează că micii tricolori au pierdut la limită în fața spaniolilor, cotați la sute de milioane de euro. Ibericii au câștigat amicalul cu 1-0. Lotul lui Mirel Rădoi a evoluat fără 9 jucători, care au fost convocați la naționala mare de selecționerul Cosmin Contra.