Prima pagină | 22 aprilie 2019

România Liberă dezvăluie că la Spitalul bucureştean “Sfântul Stelian”, unde sunt trataţi dependenţii de droguri, zilnic, oricare dintre cei internaţi sau dintre angajaţii unităţii poate fi victima capriciilor de moment ale managerului Teodora Ciolompea, care aplica legea bunului plac pentru a acoperi investiţiile falimentare: de la obligarea pacienţilor asiguraţi să-şi plăteasca internarea până la ameninţări şi dezbinarea corpului medical. În tot acest timp, gândacii colcăie pe holuri, dependenţii de droguri primesc doar tratamentul de substituţie, fără intervenţia psihologilor, iar la porţile spitalului familiile celor internaţi se roagă pentru o minune. Mai multe surse au declarat pentru “România liberă“ că nu se ţine cont de calitatea actului medical, ci se cer doar hârtii justificative.

Jurnalul Național publică un avertisment al Organizației Mondiale a Sănătății. Sărbătorile sunt prilej pentru excesul de alcool, sare și zahăr. Abuzul are consecințe pe termen lung. De suferit au ficatul pancreasul și inima.

Potrivit Ziarului Financiar, începe cea mai încărcată săptămână Bursa bucureşteană de la începutul anului. Banca Transilvania, care cea mai tranzacţionată acţiune la BVB, îşi va raporta, joi, rezultatele financiare aferente primului trimestru. Acţionarii Transgaz vor vota, săptămâna aceasta, fie propunerea de dividende a boardului companiei, fie pe cea a Ministerului Economiei. Investitorii Nuclearelectrica au de ales între două propuneri de dividende, una fiind însă a Fondului Proprietatea, în calitate de acţionar minoritar, iar cealaltă a Ministerului Energiei.

Doare!, titrează Gazeta Sporturilor. După 2 zile de confruntări epice, România a piedut dramatic calificarea în finala de Fed Cup, învinsă fiind de Franța.  Simona Halep a obținut cele două puncte ale României și a fost obligată, de accidentarea Irinei Begu, să joace și la dublu alături de Monica Niculescu, însă nu a putut să realizează încă o minune.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS