Prima pagină | 21 februarie 2019

Adevărul scrie că secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie îl cercetează pe prim-vicepreşedintele Comisiei Europene. Frans Timmermans este acuzat de falsificarea raportului MCV. Practic, ancheta a fost începută ca urmare a unei plângeri formulate de portalul luju.ro.

Jurnalul Naţional scrie că o coaliție formată din 60 de organizaţii neguvernamentale active în sistemul de furnizare de servicii adresate copiilor cu tulburări din spectrul autist (TSA) şi familiilor acestora a anunțat, marţi, formarea unei rețele care să creeze mecanisme de finanțare a tratamentelor din fondurile autorităților locale și centrale. Reţeaua beneficiază de susţinerea a 67 de instituţii publice. Oficial, în România sunt 11.240 de copii afectați de autism.

Potrivit Ziarului Financiar, creditele noi pentru populaţie au depăşit nivelul din anii de boom ai economiei. Românii au luat de la bănci, în 2018 , împrumuturi în monedă naţională şi euro în valoare totală de 35,8 miliarde de lei, cu peste un miliard de lei mai mult mult decât  în perioada 2007-2008. Moneda preferată pentru credite bancare a rămas leul, circa 97% din finanţări fiind contractate astfel.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Toni Conceicao face haz de necaz după ce, la fel ca în 2009, s-a văzut demis de pe banca tehnică a CFR-ului într-un moment în care echipa ardeleană este lider în Liga I. Portughezul recunoaște că acest din urmă mandat a fost unul dintre cele mai grele din cariera sa.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS