Prima pagină, 20 iunie 2016

Adieu, titrează Gazeta Sporturilor. O gafă comună Chiricheş – Tătăruşanu a trimis acasă naţionala de fotbal a României. Senzaţia generală a fost că trupa lui Anghel Iordănesu a fost că n-ar fi meritat calificarea în optimi.

Gălbejiţii se întorc acasă, scrie Adevărul. Anghel Iordănescu a adunat, la cei 66 de ani ai săi, 100 de meciuri ca selecționer. Doar 4 tehnicieni au mai reușit acest lucru.

Jurnalul Naţional observă că, în ultimul an fiscal, politicienii au pus banii la saltea. Dacă unii dintre ei şi-au sporit considerabil averile, alţii au cam „sărăcit”. Este cazul liderului PSD Liviu Dragnea, căruia divorţul de fosta soţie i-a golit din conturi. În schimb, vicepremierii Vasile Dîncu şi Costin Borc sunt printre cei mai avuţi politicieni potrivit ultimelor declaraţii de avere.

Ziarul Financiar atrage atenţia asupra pericolului de „ghetoizare” a României. Viitoarele investiţii se vor face tot în zone ale ţării unde există infrastructură. Decalajele dintre regiuni se accentuează. Economistul Aurelian Dochia crede că salvarea regiunilor sărace nu se poate face fără o intervenţie masivă a statului pentru următorii 10 – 20 de ani.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS