Prima pagină | 18 octombrie 2017

Adevărul observă că PSD schimbă geografia ţării ca să o salveze pe Rovana Plumb. Deputaţii majorităţii parlamentare au decis, ieri, că social-democrata nu poate fi anchetată în dosarul Belina. Deputatul PSD Eugen Nicolicea a susţinut că insula Belina şi braţul Pavel ale Dunării au dispărut, în consecinţă Rovana Plumb este nevinovată.

Jurnalul Naţional a descoperit că firma de familie a ministrului Turismului este abonată la banii statului. Cinci societăţi vor asigura ‘Cornul şi laptele’ în judeţul Ialomiţa pentru următorii 4 ani, pe baza unui acord-cadru de peste 22 de milioane de lei, fără TVA. Toate firmele alese de Consiliul Judeţean sunt veterane ale acestui program guvernamental care a îmbogăţit o mână de afacerişti. Una dintre ele este patronată de familia actualului ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre.

România Liberă dezvăluie că primarul Gabriela Firea l-a ‘pensionat’ pe şeful Centrului de Protecţie a Plantelor Bucureşti, după ce acesta a semnat un contract de 5.000.000 euro cu firma lui Virgil Lucian Constantin, directorul Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi ‘Turris’, înfiinţată de actualul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea. În locul lui Dan Grigore a fost instalat Vlad Gheorghe, preşedintele unei cooperative agricole din localitatea ilfoveană Vidra. Noul angajat al edilului general şi-a falsificat CV-ul în mod grosolan.

Totul se transformă, notează Ziarul Financiar. Cinci malluri ajunse în faliment sau insolvenţă au devenit fabrici, depozite sau birouri. Eşecul unui centru comercial poate fi cauzat de amplasarea nefavorabilă, de chiriaşii neadecvaţi zonei sau de scăderea puterii de cumpărare.

Gazeta Sporturilor scrie despre patroana adversarilor israelieni pe care roș-albaștrii îi întâlnesc mâine în Europa League . Alonta Barkat este mai discretă decât omologul său de la București, dar se implică în alcătuirea lotului Beer Sheva și plătește salarii mai mari. În plus se ocupă de ‘domesticirea’ galeriei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS