Prima pagină | 18 decembrie 2018

Adevărul notează că liderul PSD a ajuns să considere că el şi colegii săi sunt hăituiţi de duşmani interni şi externi. Concluzia specialiştilor este că Liviu Dragnea a ajuns la disperare, vede peste tot conspiraţii şi nu-i mai pasă de imaginea României. De cealaltă parte, preşedintele Klaus Iohannis susţine că liderul PSD este preocupat exclusiv de rezolvarea problemelor sale penale.

România Liberă observă miza disputei pentru agenda ședințelor de Guvern. Președintele Klaus Iohannis a cerut ordinea de zi a fiecărei întruniri a cabinetului condus de Viorica Dăncilă, după ce liderul social-democrat, Liviu Dragnea, i-a spus premierului că tema amnistiei și grațierii ar trebui abordată. PSD susține că președintele poate primi ordinea de zi doar în anumite cazuri.

Jurnalul Naţional notează că prețurile locuințelor din România au crescut anul acesta, deşi într-un ritm mai lent comparativ cu 2017, după cum indică un document dat publicității de banca centrală. Specialiştii din sectorul imobiliar prevăd că tendința ascendentă se va manifesta şi în cursul anului viitor. Astfel, prețurile urmează să urce pe durata lui 2019 cu câteva procente, urmând trendul general din economie.

Gazeta Sporturilor scrie că CFR Cluj rămâne lider în clasamentul Ligii I cu o victorie în stil italian obţinută pe terenul Viitorului. Ardelenii au înscris din singura ocazie, obţinând 3 puncte uriaşe.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS