Prima pagină, 15 iunie 2017

Adevărul observă că Liviu Dragnea insistă, în vreme ce Sorin Grindeau rezistă. Premierul a anunţat ieri că nu demisionează din funcţie, acesta fiind al patrulea refuz în ultimele zile. Ieri, în ședinţa Comitetului Executiv al PSD, liderii partidului au încercat să-i forţeze plecarea, reproșându-i neîndeplinirea mai multor măsuri din programul de guvernare.

Într-un interviu acordat României Libere, preşedintele Consiliului Fiscal declară că nu îi este clar cât de mari vor fi creşterile de salarii bugetare din 2018, întrucât PSD ‘nu a comunicat prea bine’. Totuşi, lui Ionuţ Dumitru îi este foarte clar că, daca vor fi, majorările de lefuri vor fi infime: ‘Eu cred că toată lumea este interesată de creşterea de salariu net. Creşterile de salariu brut şi creşterile de salariu net, dacă se transferă aceste contribuţii ale angajatorului la angajat, vor fi complet diferite. O creştere de salariu brut de 25% în termeni de salariu net va însemna doar câteva procente. Două-trei’.

Potrivit Jurnalului Naţional, în România, numărul afecţiunilor oncologice ale aparatului urinar este într-o creştere continuă şi constantă, după cum avertizează specialiştii. Chimizarea excesivă a alimentaţiei, poluarea aerului şi a apei, radiaţiile, dar şi undele electromagnetice produse de telefoanele mobile se regăsesc printre cauzele incidenţei alarmante. Numărul operaţiilor a crescut, în timp, de la 30 la 300 numai într-o singură clinică.

Potrivit Ziarului Financiar, preţul apartamentelor atinge un nou maxim. Faţă de începutul anului, creşterea este, în medie, de aproape 5%. La nivel naţional, în primele patru luni ale acestui an se aflau în construcţie circa 1.400 de ansambluri rezidenţiale cu cel puţin 30 de apartamente, localizate în şapte mari oraşe ale ţării şi în împrejurimile acestora.

Gazeta Sporturilor noteză că Federaţia Română de Fotbal vrea să renunţe la serviciile selecţionerului Cristoph Daum. Antrenorul german ar cere un milion de euro pentru despărţirea înainte de termen. Planul federalilor ar fi să-l oferteze pe Gheorghe Hagi cu acelaşi salariu ca al neamţului, oferindu-i concesia de la lucra în paralel la echipa pe care a făcut-o campioană, FC Viitorul.





Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS