Confidenţialitate

Prima expoziție de fotografie subacvatică din Europa este în Vama Veche

Expoziția colectivă de fotografie cuprinde 12 imagini realizate, printre alții, de Florin Ghioca, Cristian Crisbășan, Vali Bărbulescu, Vlad Eftenie, Nicolae Coșniceru, Cătălin Săvulescu și Cornel Lazia.

Expoziția poate fi vizitată până duminică în piscina de la Vila Maris din Vama Veche.

„Este incredibil pentru mine să îmi văd fotografia expusă astfel! Până acum nu numai că nu am vernisat sub apă, dar nici nu am fotografiat în adâncuri. E o senzaţie unică şi o bucurie să expun alături de colegii lectori de la festival, printre cei mai buni fotografi români ai momentului”, mprturisește  Florin Ghioca, fotograful Teatrului Naţional din Bucureşti.

Expoziția este parte din VSLO – ”Vama sub lumini de Oscar”, ”un festival unic în peisajul românesc și totodată cel mai mare festival de arte vizuale din România”, după cum explică Cătălin Rudolf, directorul festivalului.

VSLO – ”Vama sub lumini de Oscar” înseamnă șapte ediții în care iubitorii artelor vizuale moderne au fost provocați să învețe și să experimenteze cele mai noi, mai complexe și mai profesioniste tehnici în domeniu.

Începută în 2010, povestea festivalului este scrisă an de an în miile de imagini realizate de către pasionații de fotografie și film la Vama Veche.

În prezent, festivalul Vama sub lumini de Oscar este cel mai mare festival de arte vizuale din România și adună an de an sute de pasionați, atât din țară cât și din străinătate.

FOTO: Andrei Ciobică