Prima bicicletă Devron City a fost câștigată de Rădulescu Diana Andreea

Rădulescu Diana Andreea, din Ploiești, a câștigat luni, în emisiunea Drum cu Prioritate, prima bicicletă premium Devron City pentru femei.
”Orașele au nevoie de piste pentru biciclete în primul rând pentru fluidizarea traficului rutier.Sunt convinsă că foarte multe persoane ar abandona automobilul în favoarea bicicletelor.Plus că oamenii fac astfel și mișcare. Și să nu uităm ca pistele sunt colorate și un pic de culoare nu strică”, a scris Andreea pe europafm.ro.

Răspunsul ei l-a convins pe Radu Constantinescu să-i ofere primul premiu din săptămână și să o încurajeze, în direct, să învețe cât mai repede să meargă cu ea. ”Eu nu știu să merg pe bicicletă , deși am 29 de ani, dar dacă fac oamenii ăștia piste și câștig si bicicleta, promit să învăț”,  scria ascultătoarea Europa FM în formularul de concurs.

Concursul Ai Drum cu Prioritate cu bicicleta Devron City nu se desfășoară întâmplător în această perioadă.

My Right To Bike organizează în perioada 29 iunie – 3 iulie programul „Vizită de Studiu în Olanda”, în cadrul căreia vor avea loc întâlniri între reprezentanți ai Administrațiilor Locale a 7 orașe turistice din România și autorități publice olandeze, ingineri, arhitecți, experți în finanțare și instituții din domeniul reglementării mobilității urbane în Olanda.

Scopul proiectului este studiul transportului intermodal și al implementării de piste de biciclete și în România, folosind Modelul Olandez ca punct de referință. Află mai multe detalii aici

Vrei Piste de Biciclete? Semnează aici petiția online!

Alătură-te comunității My Right To Bike pe Facebook

Înscrie-te acum la concurs pe europafm.ro și câștigă zilnic o bicicletă!