Confidenţialitate

Președintele PSD, despre Petre Daea în contextul eșecului negocierilor cu CE: Vom vedea la rotativa guvernamentală dacă e vinovat | VIDEO

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, critică modul în care Uniunea Europeană a acordat banii pentru fermierii afectați de afluxul cerealelor ieftine din Ucraina. Este o sumă ridicolă – spune el la Europa FM. Însă, nu-l consideră vinovat de această situație pe ministrul Agriculturii, Petre Daea. Ioana Ene Dogioiu l-a întrebat când va fi schimbat Petre Daea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Marcel Ciolacu: „A fost o sumă ridicolă față de efortul nu numai al României. Și al Poloniei, Cehiei, Slovaciei. În al doilea rând, s-au făcut anumite criterii care au dezavantajat România, dar au dezavantajat și Ungaria nu a primit nicio despăgubire, Cehia nicio despăgubire, Slovacia nicio despăgubire. Întotdeauna există un vinovat. Cred că nu încălzește pe nimeni vinovatul dacă este domnul Daea sau nu este domnul Daea”.

Ioana Ene Dogioiu: Dar este domnul Daea?

Marcel Ciolacu: „Vom vedea în momentul în care se face rotația guvernamentală dacă domnul Daea a fost vinovat sau nu a fost vinovat”.

Ioana Ene Dogioiu: Îmi sugerați că îl schimbați la rotație?

Marcel Ciolacu: „Până atunci să lăsăm miniștri și Ministerele să funcționeze”.

Marcel Ciolacu mai spune că, în cazul sprijinului pentru fermieri, statul român ar trebui să intervină și să suplimenteze suma dată de Uniunea Europeană.

Urmărește aici întreaga emisiune „Piața Victoriei”

Sursa foto: Europa FM

Citește și: Marcel Ciolacu, despre eșecul ministrului Agriculturii: În mai vom face pe fiecare ministru în parte o analiză concretă | VIDEO