Confidenţialitate

Președinta Comisiei Europene, la Bucha: Am văzut fața nemiloasă a armatei lui Putin | VIDEO

Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, a fost în vizită la Bucha împreună cu șeful diplomației europene, Josep Borell. Cei doi oficiali europeni au vizitat orașul în semn de solidaritate față de Ucraina.

Vineri, 8 aprilie 2022, Ursula von der Leyen și Josep Borell au mers la Bucha, Ucraina, pentru a le transmite ucrainenilor că au tot sprijinul european. Cei doi oficiali au văzut gropile comune în care au fost puse cadavrele celor care au fost uciși de ruși.

Ursula von der Leyen: Am văzut fața nemiloasă a armatei lui Putin

„Este de necrezut ce s-a întâmplat aici. Am văzut fața nemiloasă a armatei lui Putin. Am văzut nepăsarea cu care au ocupat aceste orașe. În Bucha am văzut cum umanitatea a fost ștearsă. Toată lumea jelește în urma celor întâmplate la Bucha. Ei sunt cei care apără granița Europei, care apără umanitatea, democrația și de aceea suntem alături de ei în această luptă importantă”, a spus Ursula von der Leyen.

 

400 de localnici au fost executați de forțele ruse, în localitatea Bucha de la marginea Kievului. Trupurile acestora au fost descoperite după retragerea trupelor rusești din zona respectivă.

Sursa foto: NEXTA

Citește și: Ursula von der Leyen, despre atacul de la Kramatorsk: Este dezgustător