Premierul spaniol, lovit cu pumnul în timpul unui eveniment de campanie

Premierul spaniol, Mariano Rajoy, a fost lovit cu pumnul în faţă de un minor, în timpul unui eveniment de campanie din regiunea sa natală Galicia. Şeful Guvernului, în vârstă de 60 de ani, nu a fost rănit, dar Rajoy a fost văzut apoi cu o vânătaie mare pe faţă.

În timpul unui eveniment de campanie din oraşul Pontevedra, un tânăr l-a lovit puternic cu pumnul în faţă pe Rajoy, căruia i-au căzut ochelarii. Agresorul stătea în picioare chiar lângă premierul spaniol, când l-a lovit brusc, luându-l pe premier prin surprindere. Tânărul, care este minor, a fost arestat, a confirmat poliţia.
Rajoy a transmis un mesaj pe Twitter, mulţumindu-le susţinătorilor săi şi asigurând publicul că se simte bine. “Sunt bine, pe drum spre un miting din Coruna”, a afirmat el. Candidaţi din partea formaţiunilor rivale au trimis de asemenea mesaje de susţinere, a precizat partidul Ciudadanos.
Partidul Popular al lui Rajoy ar urma să câştige alegerile generale de duminică, chiar ar putea totuşi să rămână fără majoritatea parlamentară pe care o avea din 2011.

https://youtu.be/vPuvnal3Hn8

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS