Confidenţialitate

Premierul britanic Boris Johnson anunță că va fi vaccinat „foarte curând” cu AstraZeneca | AUDIO

În vârstă de 56 de ani, premierul britanic Boris Johnson a declarat că va fi vaccinat „foarte curând” anti-Covid și cu siguranță va primi serul AstraZeneca.

Șeful guvernului vorbit în fața Parlamentului, pe fondul îngrijorărilor din mai multe țări europene legate de reacțiile adeverse ale serului.

„Consider că cel mai bun lucru pe care îl pot spune despre Oxford/AstraZeneca este că am fost anunțat că voi primi prima doză a vaccinului, este o veste foarte bună”, a spus premierul.

Guvernul a insistat că serul AstraZeneca este sigur și eficient, îndemnând oamenii să se vaccineze.

Profesorul Jeremy Brown din cadrul Comitetul pentru Vaccinare și Imunizare  declarase într-un interviu TV că decizia statelor de a suspenda vaccinarea de teama formării cheagurilor de sânge nu ar avea sens.

Premierul britanic Boris Johnson a dat asigurări că vaccinul AstraZeneca/Oxford este “sigur” şi “extrem de eficient” într-un interviu pentru cotidianul „The Times”. Alături de cel dezvoltat de Pfizer şi BioNTech, acesta este administrat în prezent în cadrul campaniei de vaccinare din Regatul Unit – unde au fost dejà aministrate 24,5 milioane de doze.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Iorgu Ianuși