Confidenţialitate

PREMIERĂ: Răzvan Mazilu prezintă ”Mon Cabaret Noir” / Despre Berlinul anilor 20 & modul de viață libertin din perioada interbelică

Premiera este programată în data de 29 septembrie în sala ”Teatrelli” (Centrul de Creație, Artă și Tradiție). Amănunte – miercuri, 16 septembrie, la ora 16.50, în rubrica ”SUS CORTINA!”.

Răzvan Mazilu spune că, pe 29 septembrie, în sala ”Teatrelli”, avem ocazia să vedem un spectacol diferit de cele semnate de el și aflate, în continuare, în programul mai multor teatre.

”Mon Cabaret Noir” va prezenta decadența din Berlinul anilor 20, ne va introduce în atmosfera din Germania de după Primul Război Mondial. Personajul principal este ANITA BERBER, o artistă care le-a inspirat pe Marlene Dietrich și Greta Garbo.

”Este povestea unui personaj care a existat cu adevărat: Anita Berber. A fost dansatoare, coregrafă, actriță de film mult. A inspirat, mai apoi, toate divele care au venit în urma ei. Marlene Dietrich, Greta Garbo se spune că au fost inspirate de această Anita Berber, care era o avangardistă și o excentrică, un fel de Amy Winehouse a anilor 20, dacă vreți”, spune Răzvan Mazilu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Replici, dans și muzică – iată îmbinarea pe care o propune Răzvan Mazilu. Vor fi interpretate live piese din repertoriul unor artiști precum Edith Piaf, Jaques Brel și Marlene Dietrich.

Răzvan Mazilu va interpreta și unul dintre rolurile din acest spectacol. Din distrbuție mai fac parte actrițele Ilona Brezoianu, Anca Florescu, Alina Petrică și Ana Bianca Popescu.

MonCabaret