Premieră la Teatrul Nottara: ”Noul locatar” de Eugen Ionescu, un spectacol de Gábor Tompa

Rolul principal este interpretat de Francisco Alfonsín, un actor spaniol care a jucat atât pe scene din ţara natală, cât şi în Franţa şi Anglia. Povestea acestui spectacol – la ora 17.20, în emisiunea ‘Drum cu prioritate’.

Spectacolul ‘Noul locatar’ a mai fost jucat la Londra, tot în montarea lui Tompa Gábor , dar a avut un destin nefericit, pentru că au avut loc numai câteva reprezentații, spune criticul de teatru Marinela Țepuș, director al Teatrului Nottara din București – AUDIO 1.

Rolul principal este interpretat de actorul spaniol Francisco Alfonsín, care a jucat atât în țara natală precum cât şi pe scene din Franţa şi Anglia – AUDIO 2.

Îi veţi revedea în această montare pe actorii Teatrului Nottara: Ada Navrot – în rolul Portăresei – Ion Grosu şi Gabriel Răuţă – în rolurile celor doi hamali.

Premiera pentru presă a spectacolului ‘Noul locatar’, de Eugen Ionescu, este programată sâmbătă, 20 septembrie, la Sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara.

A doua reprezentație are loc duminică, 21 septembrie, de la ora 19.00.

Între invitații care se vor afla în weekend la Teatrul Nottara se află Goerge Banu, profesor la Universitatea Sorbonne Nouvelle, președintele de onoare al Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru.

Spectacolul ‘Noul locatar’ a fost selectat pentru Festivalul Național de Teatru, care va avea loc în București, în luna octombrie – AUDIO 3.