Confidenţialitate

Premieră în România. Două posturi de radio sincronizate de #musichood – VIDEO

Pentru prima dată în România, în premieră absolută on-air și online, două posturi de radio au fost sincronizate pe aceeași muzică într-un dublu take-over realizat de Coca-Cola și trupa Mahala Rai Banda.

În direct în Deșteptarea, Vlad, George și Luca au fost luați prin surprindere de trupa Mahala Rai Banda, care a intrat peste cei trei, în direct, și i-a luat la dans alături de matinalii Virgin Radio Romania, Bogdan, Shurubel și Ionuț.

Europa FM și Virgin Radio Romania au fost sincronizate pe aceleași ritmuri aduse live de Mahala Rai Banda, într-o transmisiune în direct în premieră în FM și online, pe paginile de Facebook ale celor două stații.Inițiativa Coca-Cola de a realiza un dublu take over demonstrează că muzica are puterea de a uni chiar și două posturi de radio atât de diferite. Chiar dacă venim din locuri diferite, creștem diferit sau avem gusturi muzicale diferite, toți iubim muzica și muzica ne va uni întotdeauna.

Coca-Cola a lansat prima compilație muzicală EXCLUSIV pe sticlele de 500ml. 5 artiști, 5 genuri muzicale diferite: POP, HIP HOP, ROCK, BALCANIC, ELECTRO, 15 melodii. Scanând o sticlă sau oricare două sticle, ascultați melodiile și câștigați premii.

Melodiile pot fi ascultate EXCLUSIV pe sticlele de Coca-Cola, folosind aplicația Coke Scan.