PREMIERĂ: ”Before Breakfast”, cu Bogdan Farcaș, la Teatrul ”L.S. Bulandra”

Despre ura instalată într-un cuplu și despre cât de bine prind spectacolele ce implică nuditate- la ”Sus cortina!”. Iorgu Ianuși ne invită joi seară, 29 octombrie, la premiera oficială a piesei ”Before Breakfast”, de Eugene O’Neil, la Teatrul Bulandra, Sala ATELIERUL de NOAPTE.

Bogdan Farcaș interpretează rolul soțului, așezat într-o cadă plină cu apă. Întreaga acțiune se petrece în baia familiei. Soțul gol nu este lăsat de soție nici măcar să își facă în liniște baia zilnică. Se va răzbuna pe soția care îl șicanează – Alexandra Sălceanu – în momentul în care aceasta își va căuta medicamentele, iar el i le va ascunde.  Amândoi își pregătesc, de-a lungul piesei, ”mici răzbunări”.

Bogdan Farcaș spune despre ”Before Breakfast”, în care joacă nud,  că este o piesă ”extremă”, ce stârnește reacții puternice din partea spectatorilor. Joacă nud, dar nu se află la prima provocare de acest gen. Oricum, spune că misiunea i se pare mult ușurată de faptul că joacă alături de vechea sa prietenă, Alexandra Sălceanu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

beforebreakfast3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

beforebreakfast12

 

 

 

 

 

beforebreakfast7