Pregătirile pentru Liberty Parade –cel mai mare eveniment dance – au intrat în linie dreaptă

Au mai rămas 4 zile până la startul celui mai fierbinte eveniment dance din România: Liberty Parade.

Liberty Parade va avea loc pe 13 iulie, la Black Sea Arena, pe plaja dintre Venus și Saturn.

Zeci de mii de fani ai muzicii dance se vor afla la cea mai mare petrecere în aer liber de pe litoralul românesc, pentru o noapte magică în care energia și visarea se vor îmbina pe plaja dintre Venus și Saturn. 26 de DJs vor mixa live într-un mega-show de sunet și lumină, care va dura 14 ore!

Cel mai mare eveniment dance din istoria radioului îi aduce, cap de afiș, pe Alex Gaudino și Dr. Kucho! Alături de cele două vedete internaționale, pe scena Liberty Parade vor mixa cei mai buni DJs din România, într-un line-up de senzație: DJ Optick, DJ Andi, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Liviu Hodor & Cristi Stanciu – cei doi DJ de la Request 629 și producătorii imnului Liberty Parade 2013, alături de Deepside Deejays & Mona, precum și Radio Killer, Vali Bărbulescu, Christian Green și Vika Jigulina.

Până la marele eveniment de sâmbătă, DJ Optick își face warm-up-ul pentru Liberty Parade în Croația. Cunoscutul DJ de la Radio 21 mixează, astăzi, 09 iulie, la deschiderea Elounge din Split Corația iar vineri dă startul petrecerii la Cluj-Napoca, la Terasa Rustiq, unde mixează alături de DJ Liquid.

De la Cluj-Napoca, DJ Optick vine direct pe plaja dintre Venus și Saturn, unde va încinge atmosfera la Liberty Parade 2013!

‘Liberty Parade’, produs în întregime de Radio 21 este cel mai mare eveniment dance din istoria radioului și numără 13 veri de distracție fără limite.

Anul trecut, peste 70.000 de inimi au pulsat frenetic în ritmuri electrizante, preţ de 14 ore, până la răsăritul soarelui.