PRAHOVA: Copil mort după ce s-a urcat pe un tren și s-a electrocutat

Tragedie într-o gară din Prahova unde un copil în vârstă de 12 ani a murit electrocutat. 
Accidentul s-a produs în momentul în care băiatul a încercat să urce pe un vagon al unei garnituri de tren care staționa în gară.
Tragedia s-a întâmplat în gara Inotești din comuna prahoveană Colceag. Martorii susțin că băiatul se juca printre liniile de cale ferată împreună cu mai mulți copii, iar la un moment dat acesta s-a urcat pe acoperișul unuia dintre vagoanele trenului de marfă care staționa în gară.
Din neatenție, copilul a atins un cablu de înaltă tensiune, iar gestul i-a fost fatal. A fost electrocutat și a decedat pe loc.
La fața locului a fost solicitat ajutorul medicilor de la Ambulanța SMURD, dar aceștia n-au mai putut să facă nimic pentru copil.

Deocamdată nu este clar care a fost motivul pentru care băiatul a ajuns pe acoperișul vagonului. S-au mai întâmplat astfel de accidente în gara Inotești, dar atunci cauza a fost clară. Victimele se urcaseră în tren pentru a fura fier vechi.
De data aceasta însă este vorba despre un tren care transporta produse petroliere.

Cazul a fost preluat de un achipaj al Poliției Transport Feroviar Prahova care urmează să stabilească eventualii vinovați.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS