Confidenţialitate

Povești de Iubire: David Bowie și Iman

Când un muzician excentric și un fotomodel se îndrăgostesc, e motiv de bucurie pentru publicațiile tabloide. Numai că David Bowie și Iman nu au oferit presei niciun scandal. Ba mai mult, au avut și o căsnicie cât se poate de fericită.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, în 1990. Iman, fotomodel născut în Somalia, se retrăsese din activitate de puțin timp. David Bowie era un zeu al muzicii, dar după cum știm din mitologia greacă, zeii se îndrăgostesc frecvent de muritoare.

Bowie s-a căsătorit cu ea. Într-un interviu pe care l-a acordat 10 ani mai târziu, spunea că încă de la prima întâlnire i-a fost clar că Iman avea să îi fie soție.

De emoții, David Bowie nu prea a dormit în seara dinaintea primei lor întâlniri și chiar Iman a recunoscut că viitorul ei soț s-a comportat stângaci.

Puține povești de dragoste dintre fotomodele și cântăreți se termină bine. Iman știa asta și avea să declare la un moment dat că a avut anumite rezerve în a începe o relație cu excentricul David Bowie.

Dar tot ea a spus că cel care a cucerit-o și de care s-a îndrăgostit era David Jones, așa cum îl chema în realitate pe David Bowie.

În afara scenei, “zeul” era soț și tată devotat. Chiar “băiat de casă”, după cum avea să declare Iman într-un interviu acordat după moartea acestuia, în 2016.

Chiar și acum, când vorbește despre David Bowie, Iman spune “soțul meu”, nu “fostul meu soț”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Acest material a fost realizat cu sprijinul Doppelherz Kollagen Beauty.