Povestea lui Dragoş Moldovan, Vocea României 2019 – VIDEO

Dragoş Moldovan, câștigătorul Vocea României 2019, nu este străin de muzică, iar concursul câștigat vineri seara la emisiunea de la PRO TV vine în completarea carierei sale de până acum.

„Eu fac ceva ce-mi place foarte mult, adicâ cânt, și pentru mine nu e ceva greu, dar e mult de muncă”, mărturisea Dragoş Moldovan, în direct la Europa FM, la începutul acestei săptămâni.

Bunicul său a cântat muzică de operă, în timp ce părinții lui nu au nicio legătură cu domeniul muzical. Tatăl este graphic designer iar mama lucrează la Poșta Română. Mai are doua surori mai mici, dar e singurul din familia sa cu o pasiune atât de puternică pentru muzică. A descoperit rockul la 7 ani, când și-a strâns bani din colindat și a cumparat prima chitară. Își dorește să aibă o piesă pe care s-o cânte toți, iar Vocea României ar putea fi calea către împlinirea visului.

Dragoș Moldovan cântă în 3 trupe – în două cu vocea și în una doar la chitară. Una dintre trupe e heavy metal iar una este de hard rock. Dragoș Moldovan este din Timișoara și a studiat la Liceul de Muzică, iar acum este student la Facultatea de Muzică – unde studiază chitara.

În concursul Vocea României 2019, a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă de la început – după ce a întors 4 scaune și fiecare antrenor a luptat pentru a-l avea în echipă.

Dragoș Moldovan are și o poveste incredibilă de viață. După un accident rutier grav, în urma căruia a stat în comă două săptămâni, și-a revenit miraculos, luând prin surprindere și medicii.

Cazurile similare au șanse de recuperare de aproximativ 10%, iar concurentul de la Vocea României Dragoș Moldovan a avut șansa să fie printre cei norocoși. O șansă pentru care spune că îi mulțumește lui Dumnezeu și care-l face să se simtă ca renăscut.

Pe lângă muzică, Dragoș Moldovan se simte foarte atașat de animale. Este și dresor de câini și face acest lucru cu la fel de multă pasiune pe cât a reușit să arate pe scena de la Vocea României. În momentul în care s-a trezit din comă, prima întrebare a fost despre cățelul care se afla cu el în mașină la momentul accidentului.

La începutul săptămânii, Dragoș Moldovan a fost invitat la Europa FM într-o Ediție Specială Clubul de Seară cu Toader Păun, alături de ceilalți trei finaliști Vocea României 2019. El mărturisea atunci că nu are planuri făcute în legătură cu premiul financiar care vine împreună cu titlul Vocea României 2019.

Jasmina Răsădean, Andi Țolea, Elena Bozian și Dragoș Moldovan au fost finaliștii din acest sezon Vocea României. 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS