Povestea Europa FM

Sunt ani în care am construit un radio pe care te poți baza oricând. Pe care îl crezi când îți explică ce se întâmpla aici și în lume. Care e lângă tine și când ești vesel, și când ești trist. Și, mai ales, care te ascultă și pe tine. Care te lasă să-ți spui părerea, să te implici și tu. Și, din când în când, să te și joci un pic.
Pare ficțiune. Și într-un fel a fost un pic ca-n filme. Dar parcă exact ca în filme am și reușit.

Am câștigat un radio care îți vorbește din suflet și care te inspiră. Iar inspirația a venit de la fiecare dintre cei care lucrează aici. Împreună, am știut cumva să facem totul posibil.

De fapt, acesta este marele nostru secret. Avem probabil cea mai frumoasă echipă. Oameni extrem de pasionați, care pun suflet în tot ce fac. Oameni care te motivează să fii mai bun, să vrei mai mult. Și care chiar reușesc să le transmită starea aceasta tuturor celor care îi ascultă zilnic.

Iar acesta este, probabil, lucrul cel mai important. Suntem întotdeauna pe aceeași frecvență cu voi, ascultătorii noștri: sunteți parte din viața nostra, așa cum și noi suntem deja parte din viața voastră.

După 18 ani de Europa FM, spunem din nou, cu aceeași convingere ca la început: ”Viața se schimbă! Rămânem însă împreună pe aceeași frecvență!”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.