Povestea emoționantă a unei verighete pierdută în mare și regăsită după 37 de ani

Jessy Nisos Benidorm, pasionată de scufundări, a ajuns în staţiunea Benidorm, din Spania, unde a avut parte de o surpriză în Marea Mediterană. Ea a găsit o verighetă, pe spatele căreia era gravată și data căsătoriei – 17 februarie 1979.

Cu o fotografie a obiectului prețios și data legământului sacru, Jessy a publicat pe pagina ei de Facebook un apel pentru a găsi cuplul care a pierdut verigheta. Dacă la primul apel nu a avut succes, a doua încercare a fost distribuită de peste 80.000 de ori pe Facebook și a devenit virală. Anunțul a fost publicat pe 10 septembrie, iar în 5 zile s-a confirmat puterea Internetului. Cuplul a fost găsit!

verigheta-cu-80-000-de-shareuri

Agustin şi Juani se aflau în vacanţă în staţiunea Benidorm,  atunci când au pierdut inelul, în urmă cu 37 de ani. După ce postarea s-a răspândit rapid în mediul online, o nepoată a cuplului a rezolvat puzzle-ul și așa verigheta a revenit pe degetul pentru care fusese destinat, după 37 de ani.

Povestea face acum înconjurul lumii, arătând și partea bună a rețelelor de socializare care pot uni oamenii pentru a rezelva sarcini care par imposibile.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS