Confidenţialitate

Posibile nereguli la examenul de medic specialist? – ministrul Sănătății a cerut o anchetă după ce a constatat nerespectarea regulamentului

Vlad Voiculescu susține că în 11 comisii de examen din Bucureşti candidaţii nu au fost arondaţi comisiilor în ordine alfabetică, aşa cum ar fi trebuit.

”Îi încurajez pe candidaţi să îşi verifice cu atenţie numele trecut pe lista”, a adăugat Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătății e de părere că neregulile constatea nu țin de, cităm, ”o simplă eroare birocratică”.

Vlad Voiculescu spune că astfel de greşeli apar anul acesta în 11 comisii de examen, toate din centrul universitar Bucureşti.

Arondarea candidaţilor pentru examenul de medic specialist către o comisie sau alta se face în ordine alfabetică”. ”Se pare însă că unii funcţionari mai greşesc câte o literă sau confundă numele de familie cu prenumele“, a scris ministrul Sănătăţii pe pagina sa de Facebook.

Vlad Voiculescu a postat şi adresa de pe site-ul Ministerului Sănătăţii unde candidaţii la examenul de medic specialist pot consulta listele cu cei înscrişi în toate centrele universitare din ţară

Amintim, examenele pentru obținerea titlului de medic specialist au loc până pe 19 noiembrie.

Pot participa inclusiv medicii dentişti şi farmaciştii care finalizează pregătirea în specialitate până la sfârșitul anului.