Ponta: E prost, pe bune, Dragnea. Chiar nu i-am făcut nimic | AUDIO

Victor Ponta spune că Liviu Dragnea minte atunci când îl acuză că l-a turnat la DNA în dosarul Tel Drum.

Fostul premier făcut declarațiile la ieșirea de la Direcția Națională Anticorupție, unde a fost audiat în dosarul Tel Drum în calitate de martor.

”S-a lămurit chestia asta că n-am formulat niciun denunț. S-au lămurit și avocații, sunt șase avocați acolo, foarte drăguți toți șase. E prost, pe bune Dragnea. Chiar nu i-am făcut nimic, de ce tot minte despre mine și mă și enervează. Nu știu de ce minte, cred că din prostie”, a declarat Victor Ponta la ieșirea de la DNA.

Întrebat dacă mai insistă ca Liviu Dragnea să-și dea demisia de la șefia PSD, Victor Ponta a răspuns: ”Ah, nu. Trebuie să rămână acolo până se înțelege cu Kovesi și cu Iohannis, că ați văzut ce prieteni sunt”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La începutul acestei luni, Liviu Dragnea l-a acuzat pe Victor Ponta că se numără printre denunțătorii la DNA în dosarul Tel Drum. „Turnătorii din dosare îi ştiu. Şova, Ponta, Niţulescu şi mai sunt şi alţi câţiva. Nu vreau să îi fac vedete. O să discutăm despre asta”, a spus atunci Liviu Dragnea.

Fostul premier a anunţat ieri că a primit dovada scrisă că a fost chemat doar martor la DNA şi, în aceste condiţii, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să-şi ceară scuze imediat pentru „minciunile” spuse la adresa lui.

„Am primit dovada scrisă: am fost chemat ca martor la DNA – nu am depus niciodată niciun denunţ contra nimănui – iarăşi Dragnea a minţit cu neruşinare! Credeţi că îşi dă demisia? Dragnea Mincinosul şi-a bătut joc de membrii PSD (partid în care am activat timp de 15 ani şi pe care l-am condus mai mult de 5 ani) şi de 5 milioane de români care au pus ştampila de vot pe numele meu în 2014! Dacă ar mai avea măcar 1% ruşine mi-ar cere scuze imediat şi şi-ar da demisia din PSD şi din Parlament”, a scris Ponta, pe Facebook.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS