Ponta, după schimbarea lui Daniel Constantin din Guvern: Dragnea e bun la a rămâne singur

Un nou atac al fostului premier Victor Ponta la adresa lui Liviu Dragnea. Întrebat în Parlament care este părerea sa despre înlocuirea lui Daniel Constantin din Guvern, Victor Ponta a spus că are o părere proastă și că și-ar dori mai multă guvernare și mai puține scandaluri. Ulterior, a precizat că Liviu Dragnea este „foarte bun la a rămâne singur”.

„Proastă (schimbarea lui Daniel Constantin n.r.), dar acum ce contează ce părere am. Eu mi-aş dori să fie mai puţine scandaluri şi mai multă guvernare”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta a precizat că a avut şi el o contribuţie importantă în formarea ALDE şi acum îi pare rău că „se strică treaba”.

„Cu ALDE am avut şi eu o contribuţie importantă în a se face ALDE. Îmi pare rău că acum se strică treaba. Eu am pus umărul foarte mult la o nouă construcţie politică, am crezut că domnul Tăriceanu a făcut bine plecând dintr-un PNL care nu-l mai reprezenta. Am făcut cât am putut de mult, de la numirile unor miniştri în guvernul pe care l-am condus, inclusiv sediul, după cum ştiţi, stau în sediul USL”, a spus fostul premier.

Ponta s-a arătat deranjat de faptul că persoane din ALDE, care au fost miniştri în guvernările sale s-au „lepădat” de el.

„Şi dacă m-a deranjat ceva, şi aici e o problemă mare de caracter, dar nu ştiu exact cine s-a apucat să îi reproşeze lui Daniel Constantin că e prieten cu mine. Păi Călin Popescu Tăriceanu nu e prieten cu mine? Pe domnul Chiţoiu nu l-am apărat? Pe doamna Graţiela Gavrilescu nu eu am pus-o ministru sau pe domnul Gerea? De când s-au lepădat aşa deodată de mine? Îmi erau toţi foarte apropiaţi, mai ales când îi numeam în funcţii”.

De asemenea, întrebat dacă Liviu Dragnea a cerut excluderea lui Daniel Constantin din Guvern, Victor Ponta a răspuns: „Liviu este foarte bun la a rămâne singur”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS