Ponta, despre Dragnea: Văd un cârmaci preocupat de aruncarea cerlorlalți peste bord. Grindeanu să-și pună urgent o vestă de salvare

Fostul premier Victor Ponta ironizează fotografiile postate pe Facebook de liderul PSD, Liviu Dragnea,  în timp ce se afla într-o barcă, la pescuit, cu premierul Sorin Grindeanu.

Victor Ponta îl sfătuiește pe Sorin Grindeanu să-și pună urgent o vestă de salvare pe el, pentru că vede valuri mari și un “cârmaci” care e mai preocupat de aruncarea celorlaţi peste bord decât de ajungerea în siguranţă la mal.

Aluzie și la înlocuirea lui Daniel Constantin din Guvernul Grindeanu, Victor Ponta a reamintit un episod din 2012, pe vremea USL, când în barcă se aflau cinci lideri ai coaliției, iar acum a rămas doar unul: Liviu Dragnea.

”În această săptămâna atât de plină cu aventuri «pescăreşti» mi-am adus aminte de un episod din septembrie 2012 de la Murighiol din Deltă”, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

El spune că era vorba despre un weekend extrem de încărcat – stabilirea candidaţilor la alegerile parlamentare din decembrie 2012 .

”În plus am adoptat toţi o «Declaraţie oficială de solidarizare cu Liviu Dragnea» – ştiu că acum sună comic dar aşa a fost! Am fost atunci în «barca USL» cinci oameni (ca în faimoasa comedie «Operaţiunea Monstru») : Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin şi – cu voia dvs. ultimul pe listă – «camaradul şi prietenul» Liviu Dragnea!”, continuă Victor Ponta.

Fostul premier menţionează că au trecut 4 ani de atunci, iar barcă a rămas Liviu Dragnea singur.

”Întâi a sărit în apă Crin, după aceea am fost eu «împins» mai discret, apoi a urmat aruncarea brutală peste bord a lui Gabi şi acum ejectarea cu tot cu băncuţă a lui Daniel ! Tristă poveste – important e că în barcă a rămas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toţi / cel pentru care ne asumam şi proclamam toţi atunci «solidaritatea» !!!”, scrie Ponta.

Deputatul PSD spune că duminică a văzut fotografii cu premierul Grindeanu stând în picioare în barcă alături de ”camaradul şi prietenul” Liviu.

”Sper să fie deştept şi să îşi pună urgent o vestă solidă de salvare pe el – istoria se repetă pentru cei care nu învaţă din experienţele trecutului. Dincolo de aceste «poveşti pescăreşti» cel mai important lucru pentru noi toţi e să nu se scufunde «barca»! Văd valuri mari, găuri multe şi un «Cârmaci» care e mai preocupat de aruncarea celorlaţi peste bord decât de ajungerea în siguranţă la mal! Eu mă descurc foarte bine să înot – chiar şi contra curentului! Aşa că sunt pregătit să salvez cât pot de mulţi pasageri căzuţi (sau aruncaţi) din barcă!”, încheie Victor Ponta.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminică, pe Facebook, că l-a învăţat pe premierul Sorin Grindeanu să pescuiască, prim-ministrul prinzând nouă ştiuci, ceea ce este „foarte bine pentru un începător” care nu a pus niciodată mâna pe lansetă. Dragnea postează şi fotografii de la pescuit.

Mesajul lui Victor Ponta

”În această săptămână atât de plină cu aventuri “pescărești” mi-am adus aminte de un episod din Septembrie 2012 de la Murighiol din Deltă.

Atunci am avut un weekend extrem de încărcat-stabilirea candidaților la Alegerile Parlamentare din Decembrie 2012 . În plus am adoptat toți o “Declarație oficială de solidarizare cu Liviu Dragnea”-știu că acum sună comic dar așa a fost!

Am fost atunci în “barca USL” cinci oameni (ca în faimoasa comedie “Operațiunea Monstrul” 😂) : Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin și-cu voia dvs. ultimul pe lista-“camaradul și prietenul” Liviu Dragnea!

Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o știți : întâi a sărit în apă Crin, după aceea am fost eu “împins” mai discret, apoi a urmat aruncarea brutală peste bord a lui Gabi și acum ejectarea cu tot cu băncuță a lui Daniel ! Tristă poveste-important e că în barcă a rămas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toți 😂 / cel pentru care ne asumăm și proclamam toți atunci “solidaritatea” !!!

Ieri am văzut fotografii cu Premierul Grindeanu stând în picioare în barcă alături de “camaradul și prietenul” Liviu / sper să fie deștept și să își pună urgent o vestă solidă de salvare pe el-istoria se repetă pentru cei care nu învață din experiențele trecutului.

Dincolo de aceste “povești pescărești” cel mai important lucru pentru noi toți e să nu se scufunde “barca”! Văd valuri mari, găuri multe și un “Cârmaci” care e mai preocupat de aruncarea celorlați peste bord decât de ajungerea în siguranță la mal!

Eu mă descurc foarte bine să înot-chiar și contra curentului! Așa că sunt pregătit să salvez cât pot de mulți pasageri căzuți (sau aruncați) din barcă!”

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS