Confidenţialitate

Polițistului băut și sub influența drogurilor, care a furat o mașină, i s-a retras dreptul de armă și va lucra la birou

Polițistului care a furat o mașină din fața unui restaurant din Alexandria, aflat în stare de ebrietate și sub influența substanțelor psihoactive, i s-a retras dreptul de a purta armă. Acesta va lucra în continuare în poliția teleormăneană, dar exclusiv la birou.  

Cazul polițistului teleormănean care a furat, în stare de ebrietate și drogat, o mașină are primele consecințe.

Inspectoratul de Poliție Teleorman anunță că acesta nu va mai avea dreptul de a purta armament și că își desfășura activitatea exclusiv pe linie administrativă în cadrul aceleiași structuri din care făcea parte și înainte de incident.

Polițistul de 27 de ani a fost identificat weekend-ul trecut la volanul unei mașini pe care o furase din fața unui restaurant din Alexandria, acesta ieșind pozitiv la substanțe psihoactive și având o alcoolemie de 0,35mg/l alcool pur în aerul expirat.

Probele de sânge prelevate au fost înaintate la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici pentru a se identifica exact drogul pe care îl consumase polițistul.

Autor: Carmen Dumitrescu

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Flavia Boghiu, viceprimarul Brașovului, depune plângere penală pentru incitare la ură și discriminare | AUDIO