Polițistul de la DIPI Pitești care a împușcat doi oameni după o ceartă cu soția sa a fost reținut

Un poliţsit de la DIPI Piteşti care a incendiat, joi-noapte, apartamentul în care locuia și a împuşcat două persoane a fost reţinut pentru 24 de ore.

Tot scandalul a pornit de la o ceartă cu soția. Una dintre victimele împușcate este un ofițer de poliție care a încercat să intervină pentru a aplana conflictul. Cealaltă persoană rănită este proprietara apartamentului în care locuia polițistul.

Agentul DIPI va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare.

Toată scena s-a petrecut în timpul nopţii trecute când ofiţerul de la DIPI Piteşti, după o ceartă cu soţia, a dat foc apartamentului în care locuia şi enervat de prezenţa pompierilor chemaţi de vecinii speriaţi de fumul gros care ieşea din casa acestuia, a încercat să îi bruscheze pe cei de la ISU.

Atunci au fost chemaţi poliţiştii şi jandarmii dar şi proprietara apartamentului incendiat de poliţistul piroman.

Acesta a fost momentul în care poliţistul de la DIPI a început să tragă cu pistolul şi astfel proprietara apartamentului a fost împuşcată în picior iar comisarului Adrian Dumitrașcu de la Secția 1 Piteşti, cel care a intervenit în acest atac armat, glonțul i-a provocat o rană la cap.

Un jandarm a reuşit să îl imobilizeze pe agresor, înainte ca acesta să facă şi mai multe victime Ambele persoane rănite au fost duse la spital şi sunt în afara oricărui pericol . În urmă cu puţin timp poliţistul aggresor a fost reţinut pentru 24 de ore şi va ajunge în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursă foto: captură video.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS