Poliția Română susține că nu au fost încălcate procedurile în cazul lui Sebastian Ghiţă. Nu sunt date că acesta ar fi ieşit din ţară

Polițiștii din Prahova nu au încălcat procedurile în cazul fostului deputat, Sebastian Ghiță.

„Până în prezent, nu sunt date care să confirme ieşirea din ţară a lui Sebastian Ghiţă” – anunță Inspectoratul General al Poliției Române.

Precizările vin după ce ministrul de Interne, Dragoș Tudorache a cerut o anchetă privind odul în care au acţionat poliţiştii în cazul dispariţiei fostului deputat Sebastian Ghiţă,P

Ppolițiștii vor continua cercetările pentru a pune în executare mandatul de aducere la audieri emis pe numele lui Sebastian Ghiţă.

Totodată, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a intensificat verificările la punctele de trecere a frontierei, având în vedere că magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis, marţi, să menţină interdicția de a părăsi teritoriul României pentru fostul parlamentar.

În timp ce autoritățile nu îi dau de urmă,  fostul deputat Sebastian Ghiță a apărut, astăzi, într-un interviu înregistrat și difuzat de postul România Tv, pe care îl patronează.

Postul TV nu a precizat nici unde se află Sebastian Ghiță, nici unde a fost făcută înregistrarea. În schimb, Sebastian Ghiță a continuat atacurile la procurori și a spus că i s-ar fi oferit ocazia să facă denunțuri la adresa politicienilor apropiați.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sebastian Ghiță este căutat de polițiști din 21 decembrie, când trebuia să se prezinte la audieri,  la DNA Ploiești, în dosarul Ponta-Blair.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS