Poliţia recomandă viteză redusă pe DN 7 Valea Oltului, unde se montează parapeți

Poliţia le recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă pe DN 7 Valea Oltului, pe tronsonul cuprins între limita cu judeţul Vâlcea şi Lazaret, unde se montează parapeţi metalici de protecţie.

„În perioada 29 ianuarie – 1 februarie, pe DN 7, Valea Oltului, tronsonul cuprins între km. 240 (limita cu jud. Vâlcea) – 246 (Lazaret), administratorul de drum execută lucrări de montare / înlocuire parapet metalic de protecţie. Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu acordă sprijin în vederea fluidizării circulaţiei autovehiculelor atunci când valorile de trafic sunt ridicate. Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, să mărească distanţa între autovehicule şi să respecte semnalele poliţiştilor sau drumarilor aflaţi în zona lucrărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Potrivit sursei citate, este posibilă formarea de coloane de maşini.

„De asemenea, în cazul formării de coloane de maşini, nu vă angajaţi în depăşire, aşteptaţi cu calm şi bucuraţi-vă de peisaj! Nu uitaţi: lucrările se execută pentru sporirea siguranţei dumneavoastră, a participanţilor la trafic”, a mai menţionat Elena Welter.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS