Poliția publică primele imagini cu piromanul din București

ACTUALIZARE ORA 15.00: Un bărbat care seamănă cu piromanul căutat de poliția din București a fost ridicat în urmă cu câteva minute dintr-un mall. Angajații unui supermarket în care bărbatul lua masa au sunat la 112 la nici trei ore după ce Poliția Capitalei a publicat imaginile surprinse pe camerele de supraveghere sâmbătă noaptea.

Piromanul care a incendiat 8 mașini sâmbătă naoptea în București e încă de negăsit. După cinci zile, poliția a dat primele imagini selectate de pe camerele de supraveghere din oraș și face apel la cetățeni pentru a-l identifica.

Bucureștenii care îl recunosc sunt rugați să sune la 112, la orice secție de poliție sau la un număr alocat special pentru acest caz.

„Facem un apel către toți cetățenii care ne pot sprijini și avem rugămintea ca în cazul în care au cunoștință despre acest bărbat să sune la numărul de telefon 021 222 41 58. A durat cinci zile până când noi am considerat să publicăm imaginile deoarece am selectat cele mai bune imagini care prezintă trăsăturile – atât fizionomia bărbatului, cât și celelalte elemente de vestimentație”, spune Ionuț Dană, comisar-șef al Secției 4 de Poliție din Capitală.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Deocamdată, polițiștii au refăcut traseul piromanului din zona 1 MaiPodul Grant și au audiat martori.

Sâmbătă, aproape de miezul nopții, a fost semnalat la 112 un prim incendiu în Capilată. Trei mașini ardeau și o a patra era pe cale să fie cuprinsă de flăcări. Câteva minute mai târziu, alte două incendii care au afectat 4 autoturisme au fost provocate pe străzile din apropiere.

video6 video5 video4 video3 video2 video1

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS