Confidenţialitate

Poliția a deschis o anchetă în cazul morții actriței Stela Popescu

Poliția Capitalei a transmis un comunicat de presă în care anunță că a deschis o anchetă în cazul morții actriței Stela Popescu.

“Cu privire la decesul actritei Stela Popescuva informam urmatoarele: Trupul neinsufletit va fi ridicat si transportat la INML in vederea efectuarii necropsiei pentru a fi clarificate anumite aspecte de natura medicala. Cercetarile sunt efectuate de catre compartimentul Morti Suspecte din cadrul Serv. Omoruri sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.”

Stela Popescu a fost găsită în această seară fără răsuflare, la domiciliu, de către un membru al familiei, care a sunat la 112.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă transmite, în cazul Stelei Popescu, că apelul la 112 anunţa un caz cu probleme respiratorii severe, la domiciliul victimei fiind trimise două ambulanţe SMURD.

“Ca urmare a unui apel la numărul de urgenţă 112, care anunţa existenţa unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, în strada Alexandru Donici, au fost trimise două echipaje SMURD (tip B şi C). Din nefericire, persoana era decedată. Nu au fost întreprinse manevre de resuscitare”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.