Confidenţialitate

PNŢCD propune blocarea accesului la Facebook în România

Conducerea PNŢCD susține că Facebook a prejudiciat alegerile europarlamentare şi solicită guvernului condus de Viorica Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la reţeaua de socializare în România.

“Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reţeaua de socializare Facebook. Aşa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot aşa mai mulţi ţărănişti au fost blocaţi pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu”, se scrie într-un mesaj publicat pe pagina formaţiunii.

“Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii. Facebook câştigă mulţi bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenţie pieţei din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil”, adaugă PNȚCD.

Într-un alt mesaj, PNȚCD susține că a ieșit “victorios” din alegeri și îl felicită pe Cristian Terheș pentru că “a ajuns europarlamentar!”.