PNL: Propunerea PSD pentru funcția de premier arată obsesia de control a lui Liviu Dragnea

Propunerea pe care PSD a făcut-o pentru postul de premier reprezintă o mutare de familie care amintește de practici din vremea guvernului Năstase –  consideră președintele interimar al PNL.

Raluca Turcan a spus, după consultările de la Cotroceni, că nominalizarea lui Sevil Shhaideh arată de fapt obsesia de control a liderului PSD, Liviu Dragnea.

”Este o propunere care arată obsesia de control a domnului Liviu Dragnea. Este o propunere care ne duce cu gândul la practici din timpul mandatului lui Adrian Năstase sau din momente policitice când guvernul era condus prin interpuși. E un semnal că partea de creștere a taxelor și impozitelor  care a stat la baza programului de guvernare al PSD, va fi, din nefericire aplicată. Nu cred că oamenii când au votat PSD au votat ca în fruntea guvernului să fie fina domnului Liviu Dragnea. Una ar fi fost să avem un prim-ministru cu un profil politic conturat, un prim-ministru cu o acțiune politică vizibilă și o viziune de dezvoltare a țării asumată și una e să primim o mutare de familie a domnului Liviu Dragnea”, a spus Raluca Turcan.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La consultările de la Cotroceni, liberalii i-au transmis președintelui Klaus Iohannis că vor rămâne în opoziție și vor monitoriza dacă actuala coaliție respectă legea.

”În acest context PNL va rămâne în opoziție. Plecăm în acest mandat de la realitatea că scopul ascuns al acestei coaliții de guvernare, PSD-ALDE, este nerespectarea legii și încetinirea luptei împotriva corupției”, a subliniat Turcan. Ea a mai criticat și discursul anti-occidental al unor lideri PSD-ALDE, fără a da însă nume.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Președintele Klaus Iohannis continuă consultările la Cotroceni cu reprezentanții USR, iar de la 15.00 este așteptată delegația UDMR. Mâine, vor veni la consultări cei de la PMP și reprezentanții minorităților naționale.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS