Platinum Tenis Partener Timişoara a ajuns la cea de-a opta ediţie

În perioada 26-29 septembrie 2019, va avea loc ediția a opta de Platinum Tenis Partener în Timişoara, iar gazdă va fi, pentru a două oara consecutiv, clubul Sara Sports.

Pentru cei care nu  au jucat încă la Sara, aceștia trebuie să știe că este cel mai nou club din zona, cu terenuri foarte bune, inclusiv unul acoperit, dar și cu numeroase facilități specifice unei baze sportive de top.

Timișoara este una dintre cele mai dinamice trei comunități din România în circuitul Tenis Partener, cu jucători activi încă din 2009, dar și cu un flux continuu de jucători noi, mai ales la nivelurile 4 și la 5, iar faptul că a susținut deja şapte ediții de Platinum demonstrează această teorie.

Pachetul de concurs, destinat tuturor jucătorilor angrenați în probele de simplu, include prosop Tenis Partener, două produse Isostar, paste Barilla și bere Kronenbourg. Câștigătorii probelor vor fi recompensați cu trofee și premii, în timp ce toți participanții sunt invitați la un Gulaș Party ce va avea loc vineri, 27 septembrie.

Evenimentul include cinci probe de simplu și patru de dublu, în timp ce proba de dublu 8.5, pe grupe, se anunță cea mai spectaculoasă. Sunt așteptați mulți arădeni și oradeni la Platinum, dar și jucătorii din Oltenia care se deplasează în mod curent la Timișoara.

Turneul este ultimul Platinum al anului, al optulea din West Series by TC Premier Arad, seria de turnee ce-și trimite campionii la Roma.

Înscrierile sunt deschise online până duminică – 22 septembrie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS