Piturca va ramane, se pare, selectionerul echipei nationale

Presedintele clubului Al Ittihad a declarat aseara la sport.ro ca nu il mai doreste fiindca nu este de acord sa plateasca un milion de euro in plus pentru rezilierea contractului cu FRF.

Ibrahim al Balwi a precizat ca discutiile au incetat imediat dupa ce a aflat de existenta penalitatilor din contract si spune ca va cauta un alt antrenor european, dar nu din Romania.

Ieri Victor Piturca a negociat cu arabii dar si cu Razvan Burleanu. Portivit presei, presedintele FRF nu a acceptat despagubiri de numai 500 000 de euro. Agentina Mediafax a publicat detaliile contractului lui Piturca: selectionerul are un salariu de 100 de milioane de lei vechi lunar si o indemnizatie sportiva anuala de 400.000 de euro. Daca Federatia il va concedia, va trebui sa-i plateasca toate aceste venituri pana in noiembrie 2016, plus daune de 500.000 de euro net. Aceiasi bani, adica un total de 1 milion 425 000 de euro, ar trebui sa ii achite si tehnicianul, daca se va desparti fara o intelegere amiabila de FRF.

Sunt informatii ca Victor Piturca ar fi semnat un precontract cu Al Ittihad, care se anuleaza daca antrenorul nu isi va rezilia contractul cu Federatia pana diseara.