Pitesti: Un cabinet ginecologic a fost inchis de DSP Arges (AUDIO)

Direcția de Sănătate Publică Argeș a dispus suspendarea activității cabinetului medical din Pitești și amendarea proprietarului cu 50 de mii de lei, dupa ce controalele efectuate au scos la iveală faptul că unitatea sanitară reprezentă risc major pentru sănătatea publică.

Clinica de ginecologie Natașa Nenițoiu din Pitești a fost închisă de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică după ce aceștia au demarat o serie de controale, în urma unei plângeri făcute de o tânără, care susține că a fost supusă unor intervenții abuzive din cauza cărora a ajuns la Spitalul de Urgență din Pitești.

Fata a depus plângere la poliție și a fost sesizată Direcția de Sănătate Publică Argeș, care în urma verificărilor efectuate a dispus închiderea clinicii și o amendă de 50 de mii de lei ca urmare a faptului că unitatea sanitară prezintă risc iminent pentru sănătatea publică.

Nu este pentru prima dată când medicul Natașa Nenițoiu este implicat într-un scandal privind serviciile medicale oferite, dar și comportamentul față de pacient. Ea a fost acuzată de mai multe persoane de violență fizică și verbală și a plătit mai multe amenzi și despăgubiri ca urmare a plângerilor făcute de pacienți.

Este pentru prima dată când DSP Argeş recurge la o asemenea măsură cu privire la un cabinet medical din Piteşti.